Sunday 15 May 2011

Hur kull träna en kanin

Kanin ägare bör öppna dörren för kommunikation med sin kanin för att få den kullen utbildade. Fast det är svårt att göra din kanin att förstå vad du vill att de ska säga, men du kan förmedla dina meddelanden till dem med hjälp av tecken och kroppsspråk. Kanin ägare måste vara flexibel när de lämnar kullen utbildning för att hans kanin. Kanin tar vanligtvis strö utbildning på ett bra sätt så att ägaren inte kommer att ställas inför vredesutbrott. Kaniner har en vana att plocka en eller flera toalett områden och ägare kan ta nytta av deras habbit i kullen utbildning. Rabbit strö utbildning är en viktig sak som kanin ägare måste veta när de hus kanin. Kullen utbildning för kanin är ganska lätt att utföra.
1. Först hålla kattlådan i kanin buren och se till att din kanin är begränsad till sin bur.
2. Kontrollera om din kanin använder kattlådan eller inte. Om han inte använder kattlådan då kan hålla kattlådan på andra plats i en bur där kaninen föredrar att strö.
3. När din kanin börjar använda kattlådan i buren så kan du låta din kanin att släppa ut buren på en begränsad yta och under noggrann övervakning. Du kan placera en låda utanför buren i det begränsade utrymmet.
4. Du kan göra användningen kattlådan lockande för din kanin med en favoritleksak eller behandla.
5. Om du märker att din kanin är att undvika användning av kattlådan genom att säkerhetskopiera med svansen upp så ska du försiktigt leda honom till hans kattlådan.
6. När din kanin börjar använda lådan utanför buren då kan du successivt öka utrymmet på ditt husdjur att ströva omkring i ditt hus.
7. Det är bättre att ha fler kattlådor som krävs som din kanin kommer inte att gå för långt för att få kattlådan.
Bu till följd av ovannämnda tips kommer du att kunna träna din kanin att använda kattlådan. Det kommer ta lite tid och tålamod för att utveckla denna vana i din kanin. Din kanin ska utbildas för att använda kattlådan i några veckor eller några månader. Det är inte tillrådligt att straffa din kanin för sina misstag. Det är bättre att försiktigt styra dem till kattlådan. Du kan prisa och eventuellt erbjuda en favorit behandla din kanin för att använda kattlådan eftersom detta gör dem använder kattlådan igen.

2 comments:

Unknown said...

visit me at http://maidaribendang.blogspot.com/ ....;)

Mercedes-Benz Mobil Mewah Terbaik Indonesia said...

wah infi yg bagus kang!!!

Search